“Vlotste installatie die ik ooit heb meegemaakt”

Walter H. uit Heist-op-den-Berg liet deze winter hun oude mazoutinstallatie vervangen door een moderne gasbrander met slimme thermostaat. Zijn ervaring? “Uitstekend werk. Of ons verbruik gedaald is, kan ik nog niet zeggen. Maar het verschil qua comfort kan al tellen.”

Oude mastodont

“Onze mazoutbrander was een stokoude mastodont die vreselijk veel lawaai maakte en echt wel oud aan het worden was. De vertegenwoordiger van Ongenae begreep meteen wat we nodig hadden en heeft een paar voorstellen gedaan. Om het contrast te schetsen: ik heb nog elders een offerte opgevraagd en daar heb ik nu, een half jaar later, nog steeds geen reactie op. Bij Ongenae kreeg ik een begrijpelijke uitleg en duidelijke afspraken.”

“Kan niet beter”

“De installatie zelf? Die kon niet beter. Op twee dagen tijd was de klus geklaard, en de techniekers zijn de derde dag nog eens langsgekomen om alles grondig na te kijken en af te stellen. Heel vriendelijk, heel professioneel, en heel proper. Ik heb al wel wat anders meegemaakt!”

Is het ook bij u thuis tijd voor een nieuwe CV- of warmwaterketel? Laat de installatie dan net zo vlot verlopen als bij Walter. Geef ons een seintje en we beginnen eraan.